zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Almond sweet oil (Αμυγδαλέλαιο)

6,50 €
με ΦΠΑ

INCI : Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Ένα από τα γνωστότερα έλαια με εξαιρετικές μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, που χρησιμοποιείται ως λάδι μασάζ, για την περιποίηση του δέρματος (ιδιαίτερα του προσώπου και των ταλαιπωρημένων χεριών), των νυχιών και των μαλλιών, λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε βιταμίνες, β-σιτοστερόλη, πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Λεπτό έλαιο βάσης, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, εκτός του λιπαρού. Απορροφάται άριστα και έχει βαθιά διείσδυση.

  • Ιδανικό για το ξηρό δέρμα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και έχει αντιφλεγμονώδη δράση.
  • Περιέχει πολύτιμα συστατικά που συμβάλουν στην ανάπλαση και αντιγήρανση της επιδερμίδας.
  • Χρησιμοποιείται ευρέως στην φροντίδα των μαλλιών και των νυχιών.

Χρήσεις: Προϊόντα περιποίησης προσώπου, ματιών και μαλλιών. Ιδανικό για lip balm, προϊόντα απομάκρυνσης make up και καθαρισμού προσώπου.

Μέγεθος
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
PayPal

INCI : Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Ένα από τα γνωστότερα λάδια με εξαιρετικές μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, που χρησιμοποιείται ως λάδι μασάζ, για την περιποίηση του δέρματος (ιδιαίτερα του προσώπου και των ταλαιπωρημένων χεριών), των νυχιών και των μαλλιών, λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε βιταμίνες. Περιέχει β-σιτοστερόλη, μια φυτοστερόλη η οποία έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους έχουν σωματική κόπωση, άγχος, αδιαθεσία και αντιμετωπίζει φλεγμονές, έλκη και κράμπες. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, σε ω-6 και ω-9 λιπαρά οξέα [λινολεϊκό και ελαϊκό οξύ], βιταμίνες Α, Β1, Β2, B6, D, Ε, λεκιθίνη, ιχνοστοιχεία, όπως ψευδάργυρο, σίδηρο, κάλιο και ανόργανα άλατα, που το καθιστούν εξαιρετικό έλαιο για την περιποίηση της επιδερμίδας.
Διαθέτει επίσης αντι-ιικούς, αντιβακτηριακούς και αντιμυκητιασικούς παράγοντες.

Άχρωμη έως υποκίτρινη, με έντονη οσμή, ουσία, εφαρμόζεται σε ποικίλες καλλυντικό τεχνικές μορφές. Η διάρκεια ζωής του είναι μικρότερη από άλλα έλαια, καθώς έχει την τάση να οξειδώνεται αρκετά εύκολα.

Εξαιρετική βάση για αιθέρια έλαια, βασικό έλαιο για παραγωγή καλλυντικού σαπουνιού και ως πολύ καλό ενυδατικό, αποτελεί σύνηθες συστατικό ενυδατικών κρεμών.

Χάρη στην λεπτόρρευστη μορφή του, απορροφάται πολύ εύκολα και για το λόγο αυτό δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, ούτε κλείνει τους πόρους του δέρματος. Αντιγηραντικό κα αντιρυτιδικό, διεισδύει βαθιά, μέχρι το χόριο. Ιδανικό για την αντιμετώπιση τοπικής ξηροδερμίας. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Το αμυγδαλέλαιο χαρίζει υγιές δέρμα, μειώνει τους μαύρους κύκλους, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης, αφαιρεί τις ακαθαρσίες και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, αντιμετωπίζει τα σκασμενα χείλη, μειώνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Επίσης καταπολεμά τις φλεγμονές του τριχωτού της κεφαλής και χαρίζει υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Εφαρμόζεται σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος, κρέμες μαλακτικές, κρέμες για γύρω από τα μάτια, για τον καθαρισμό του δέρματος. Πολύ καλό τονωτικό των μαλλιών, θρέφει τις ρίζες, ενώ, είναι ιδανικό για την ενδυνάμωση, ανάπτυξη και λάμψη των μαλλιών.

  • ΌΧΙ σε λιπαρές επιδερμίδες

Related Products

Top