zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Έλαιο Σεντέλλα (Centella Asiatica oil)

5,00 €

INCI: Centella asiatica leaf extract

Το έλαιο Centella Asiatica είναι πλούσιο σε βιαμίνη C και τερπένια

Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, το θρέφει και το συσφίγγει

Έχει την ικανότητα να διεγείρει τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου

Έχει αντιφλεγμονώδη δράση

Θεραπεύει εγκαύματα, πληγές, ουλές και μειώνει τον πυρετό

Χρήσεις: Προϊόντα σύσφιξης σώματος και στήθους, ανάπλασης της επιδερμίδας, κατά της ψωρίασης, μάσκες μαλλιών, προϊόντα σύσφιξης προσώπου, αντιγηραντικές και αντιφλογιστικές κρέμες

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

INCI: Centella asiatica

Το έλαιο Centella Asiatica (Gotu kola) προέρχεται από ένα μικρό, ποώδες, πολυετές φυτό, ιθαγενές υγροτόπων στην Ασία, που ευδοκιμεί κυρίως στη νήσο Μαδαγασκάρη.
Χρησιμοποιείται ως φαρμακευτικό βότανο στην ιατρική της Αγιουρβέδα, στην παραδοσιακή αφρικανική ιατρική και στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική.
Στην παραδοσιακή βοτανοθεραπεία, το Gotu kola έχει χρησιμοποιηθεί για κιρσούς, χρόνια φλεβική ανεπάρκεια, ψωρίαση και μικρές πληγές.
Εκτός από την επούλωση τραυμάτων, το βότανο συνιστάται για θεραπεία διαφόρων δερματικών παθήσεων όπως λέπρα, λύκος, επώδυνο έλκος, έκζεμα, ψωρίαση, διάρροια, πυρετός, αμηνόρροια, ασθένειες της γυναικείας ουρογεννητικής οδού και επίσης για ανακούφιση από άγχος και βελτίωση της γνωσιακής λειτουργίας. Τονώνει τον μυικό τόνο και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.

Ενδείκνυται για θεραπεία τραυμάτων, γαστρικού έλκους και φλεβικής ανεπάρκειας.
Έχει κατασταλτικές, αγχολυτικές, αντικαταθλιπτικές, αντιεπιληπτικές, αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές, αντιφλεγμονώδεις  και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις υπερχρωμάτωσης και χρησιμοποιείται για λεύκανση του δέρματος, καθότι μειώνει την περιεκτικότητα της μελανίνης στα μελανινοκύτταρα.

Related Products

Top