zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Φοινικέλαιο (Palm oil)

6,50 €

INCI : Elaeis Guineensis

Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε και β-καροτένιο

Έχει ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται στην σαπωνοποιία αφού δίνει σκληρότητα και πλούσιο αφρό στο σαπούνι.

Περιποιείται τα μαλλιά, τους χαρίζει λάμψη και θρέφει τις ρίζες

Χρήσεις: Σαπούνια, σαμπουάν, conditioners, lotion, προϊόντα μακιγιαζ, ενυδατικές κρέμες, lip balms

1000 ml

 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

INCI: Elaeis Guineensis

Εξάγεται από τον καρπό του φοινικόδεντρου Elaeis guineensis. Χρησιμοποιείται ως τρόφιμο πάνω από 5000 χρόνια και παράγεται κατά κύριο λόγο στην Αφρική και τη Νοτιοανατολική Ασία, καθώς και σε περιοχές της Νότιας Αμερικής .

Είναι εξαιρετικό για την φροντίδα του δέρματος και προσθέτει ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες, σε προϊόντα όπως κρέμες και σαπούνια. Αποτελεί βασικό συστατικό σε σαμπουάν και σαπούνια χάρη στην ικανότητά του να αφαιρεί τη λιπαρότητα και τη βρωμιά από τα μαλλιά και το δέρμα. Επιπλέον προσθέτει σκληρότητα και σταθερό, κρεμώδη αφρισμό στο σαπούνι.

Είναι πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά καροτενοειδή, όπως το α- και β-καροτένιο, το λυκοπένιο και τουλάχιστον 10 ακόμα καροτένια, ενώ παράλληλα περιέχει τοκοφερόλες, τοκοτριενόλες (είδη Βιταμίνης Ε) και συνένζυμο Q10.

Related Products

Top