zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Αλόη λάδι

6,50 €
με ΦΠΑ

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract

  • Το ελαιοδιαλυτό εκχύλισμα αλόης  προστατεύει, συσφίγγει, ενυδατώνει και καταπραΰνει
  • Ενεργοποιεί την αναδόμηση των κυττάρων
  • Ιδανικό για εγκαύματα, εκζέματα και άλλες παθήσεις του δέρματος
  • Δρα ως αναπλαστικό και αντιφλογιστικό
  • Είναι εξαιρετικό έλαιο για το αφυδατωμένο μετά τον ήλιο δέρμα

Χρήσεις: Προϊόντα καταπραϋντικά, αντιφλογιστικά, after sun lotion, περιποίησης μαλλιών, κατά της ξηροδερμίας και του εκζέματος, έλαια μασαζ, αντιγηραντικά προϊόντα, ενυδατικά προϊόντα για ευαισθητες επιδερμιδες

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Είναι έλαιο που λαμβάνεται από την διαδικασία της εκχύλισης σε λάδι.

Πλούσιο σε αμινοξέα, ανακουφίζει από παθήσεις του δέρματος όπως έκζεμα και ψωρίαση. Μειώνει το πρήξιμο και την φλεγμονή που προκαλείται από τσιμπήματα εντόμων. Ενυδατώνει τα θαμπά μαλλιά και βοηθά κατά της ξηροδερμίας της κεφαλής και ταυτόχρονα της πυτιρίδας.

Η Θεραπευτική ιδιότητα της αλόης οφείλεται στην δράση των συστατικών της μεμονωμένα αλλά και συνολικά. Το έλαιο της έχει θεραπευτικές αναπλαστικές, ενυδατικές και επουλωτικές ιδιότητες, αλλά και αντιοξειδωτικές, αποτοξινωτικές, είναι αντιφλεγμονώδες και δρα κατά του κνίσμου και καψίματος.

Η Ιδιότητα του να διεισδύει στο δέρμα το καθιστά εξαιρετικό λάδι-μεταφορέα των αιθέριων ελαίων. Χρησιμοποιείται ως φορέας λιπαρών βιταμινών σε γαλακτώματα.

Related Products

Top