zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Έλαιο Αμαμελίδας (Witch Hazel oil)

6,50 €

INCI: Hamamelis Virginiana (Witch Hazel)  extract

Το έλαιο Αμαμελίδας προέρχεται από τα άνθη, τα φύλλα και το φλοιό του μικρού αυτού θάμνου που συναντάται κυρίως στη Βόρεια Αμερική.

Αποτελεί φυσικό στυπτικό, έχει αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση καθώς παρουσιάζει αιμοστακτικές και παυσίπονες ιδιότητες.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

Δρα κατά της ατοπικής δερματιτιδας, της ακμής, του εκζέματος, των τσιμπημάτων και της φλεβίτιδας. Συνισταται για την περιποίηση των ματιών και των αιμμοροϊδων.

Κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα, χαρίζοντας ενυδάτωση και διατηρώντας την απαλότητα και την ελαστικότητα του. Αντιμετωπίζει τις ελεύθερες ρίζες.

Επανορθώνει τις ζημίες που προκαλούν στην επιδερμίδα οι ακτίνες UVA και UVB, μείωνει τον ερεθισμό και την κοκκινίλα, αντιμετωπίζει το κάψιμο και αναπλάθει την επιδερμίδα.

  • Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και παρουσιάζει στηπτικές, αιμοστακτικές και παυσίπονες ιδιότητες.
  • Καταπολεμά την φλεβίτιδα και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
  • Μειώνει τα σημάδια της κούρασης και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.
  • Αντιμετωπίζει την ακμή και μειώνει τους πόρους.
  • Δρα κατά της ξηροδερμίας
  • Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες προσφέροντας αντιγηραντική δράση

Χρήσεις: Προϊόντα κατά της άκμης, της ξηροδερμίας, του εκζέματος και της φλεβίτιδας, περιποίησης ματιών, αντιγηραντικές κρέμες, προϊόντα για μετά τα τσιπήματα εντόμων και μετά την έκθεση στον ήλιο

Related Products

Top