zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Έλαιο Καρύδας κλασματοποιημένο (Coconut fractionated oil)

7,00 €
με ΦΠΑ

inci: Caprylic/Capric Tryglyceride

Το κλασματοποιημένο λάδι καρύδας προέρχεται από το ίδιο το λάδι καρύδας, το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία και του έχουν αφαιρεθεί εστέρες κορεσμένων λιπαρών οξέων μεγάλης αλυσίδας, πράγμα που προσδίδει στο έλαιο πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη σταθερότητα, αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες, καθώς και καλύτερη διεισδυτικότητα. Παραμένει υγρό σε θερμοκρασία δωματίου και δεν στερεοποιείται.

Αντιγηραντικό και αντιοξειδωτικό, εξαιρετικά μαλακτικό, χρησιμοποιείται για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, αλωπεκίας και κάθε μορφής εκζέματος, για μασάζ και για διάλυση αιθερίων ελαίων, και είναι το πλέον ιδεώδες για τη σύνθεση αρωματικών ελαίων. Χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή σαπουνιών, αρωμάτων, προϊόντων περιποίησης μαλλιών, λοσιόν, αλοιφών, κρεμών, και άλλων καλλυντικών.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Το κλασματοποιημένο λάδι καρύδας προέρχεται από το ίδιο το λάδι καρύδας, το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία και του έχουν αφαιρεθεί εστέρες κορεσμένων λιπαρών οξέων μεγάλης αλυσίδας, πράγμα που προσδίδει στο έλαιο πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη σταθερότητα, αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες, καθώς και καλύτερη διεισδυτικότητα. Παραμένει υγρό σε θερμοκρασία δωματίου και δεν στερεοποιείται.

Πρόκειται για ένα “υγρό” λάδι, πολύ ελαφρύ, διαυγές αλλά με εξαιρετικά ενυδατικούς παράγοντες που περιποιούνται μαλλιά, πρόσωπο και σώμα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες E, D και K και σίδηρο και έχει πολύ καλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Αντιγηραντικό και αντιοξειδωτικό, εξαιρετικά μαλακτικό, χρησιμοποιείται για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, αλωπεκίας και κάθε μορφής εκζέματος.

Μαζί με το αμυγδαλέλαιο αποτελούν ένα από τα πλέον κατάλληλα έλαια για μασάζ και για διάλυση αιθερίων ελαίων, και είναι το πλέον ιδεώδες για τη σύνθεση αρωματικών ελαίων (μαζί με το Jojoba oil και το Almond oil).

Χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή σαπουνιών, αρωμάτων, προϊόντων περιποίησης μαλλιών, λοσιόν, αλοιφών, κρεμών, και άλλων καλλυντικών.

Related Products

Top