zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Καρύδας έλαιο (Coconut oil)

7,50 €
με ΦΠΑ

INCI : Cocos Nucifera

Είναι λάδι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, ό,τι καλύτερο δηλαδή για την περιποίηση δέρματος και μαλλιών. Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία του χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό. Λάδι πλούσιο σε όλα τα κορεσμένα οξέα.  Το έλαιο καρύδας είναι εξαιρετικά μαλακτικό, διαλυτικό συστατικό, που χρησιμεύει ως βασική πρώτη ύλη στην παρασκευή σαπουνιών. Εμπεριέχεται ακόμη σε σαμπουάν, λοσιόν για μετά το ξύρισμα, κρέμες για μαλάξεις σώματος και, ως έκδοχο, σε πολλές προστατευτικές κρέμες.

1 Lt

  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Related Products

Top