zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Έλαιο Μποράγκο (Borage Seed Oil)

5,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Borago Officinalis (Borage) Seed Oil

  • Τo Borage oil η αλλιώς StarFlower, προέρχεται από την έκθλιψη των σπόρων του φυτού Μποράγκο.
  • Περιέχει πολύ μεγάλες ποσότητες σε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, που το καθιστούν εξαιρετικό αντιφλεγμονώδες και αντιγηραντικό έλαιο.
  • Δρα κατά της ακμής, της ψωρίασης και του εκζέματος.
  • Ενισχύει την τρίχα και αντιμετωπίζει την ξηροδερμία και την πυτιρίδα.
  • Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους πόνους περιόδου.
  • Εξαιρετικό αντιγηραντικό έλαιο που αποκαθιστά την ελαστικότητα, τη λάμψη και αναγεννά το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα.

Χρήσεις: Προϊόντα περιποίησης προσώπου, αντιγηραντικές κρέμες, κρέμες για ξηρές επιδερμίδες, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, προϊόντα αντιμετώπισης δερματικών παθήσεων όπως ψωρίαση, ακμή έκζεμα κ.α.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

INCI : Borago officinalis

Το έλαιο σπόρου Borago χρησιμοποιείται ευρύτατα για δερματικές διαταραχές, όπως έκζεμα, σμηγματορροϊκή δερματίτιδα και νευροδερματίτιδα.

Συστήνεται επίσης για την ρευματοειδή αρθρίτιδα (RA), το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS), τη διαταραχή έλλειψης προσοχής-υπερδραστηριότητας (ADHD), το σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσφορίας (Acute Respiratory Distress Syndrome /ARDS), τον διαβήτη, τον αλκοολισμό, τον πόνο και προληπτικό καρδιακών και εγκεφαλικών επεισοδίων.
Τα άνθη και τα φύλλα του Μποράγκο χρησιμοποιούνται για πυρετό, βήχα και κατάθλιψη.
Το έλαιο Μποράγκο χρησιμοποιείται επίσης σε περιπτώσεις ανεπαρκούς λειτουργίας των επινεφριδίων, για την αύξηση της ροής ούρων, για την πρόληψη της φλεγμονής των πνευμόνων, ως ηρεμιστικό, και για την προώθηση της εφίδρωσης. Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία της βρογχίτιδας και του κρυολογήματος.

Τo borage oil είναι ένα αντιφλεγμονώδες, αντιοξειδωτικό, θρεπτικό λάδι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για περιπτώσεις εμμηνόπαυσης, πόνους περιόδου, ψωρίασης και αρθρίτιδας. Περιέχει μεγάλες ποσότητες από λινολεϊκό και γ-λινολενικό οξύ, δηλαδή Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Τα Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα επιδρούν θετικά στη θεραπεία του προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου στις γυναίκες, καθώς και άλλες γυναικολογικές παθήσεις. Επίσης είναι απαραίτητα για την καλή υγεία της τρίχας, του δέρματος και των νυχιών.

Άριστος ενυδατικός και αντιγηραντικός παράγοντας που αποκαθιστά την ελαστικότητα, τη λάμψη και αναγεννά το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα.

Θεωρείται εξαιρετικό έλαιο για το τριχωτό της κεφαλής. Αντιμετωπίζει την απώλεια τριχών και την αλωπεκία, ενδυναμώνοντας τη τρίχα και ευνοώντας την ανάπτυξη νέων τριχοθυλακίων. Θεραπεύει τη ξηροδερμία και τη πιτυρίδα, χάρις στις πολύ καλές ενυδατικές του ιδιότητες.

 

Related Products

Top