zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Ροδακινέλαιο (Peach kernel oil)

9,00 €

Λαμβάνεται από ψυχρή έκθλιψη του πυρήνα του καρπού της Ροδακινιάς.

Λεπτό ελαφρύ έλαιο, πλούσιο σε βιταμίνες κυρίως A και E και ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες και β-καροτένιο. Έχει αντιοξειδωτικές, και αποτοξινωτικές ιδιότητες, χρησιμοποιείται για θρέψη στο δέρμα και προλαμβάνει τις ρυτίδες. Πολύ πλούσιο σε μονοακόρεστα κυρίως, αλλά και δι-ακόρεστα λιπαρά οξέα. Δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες. έχει καλή διείσδυση και κάνει το δέρμα να δείχνει νεανικό, εύπλαστο και να διατηρεί την ελαστικότητα του. Αντιγηραντικό, αντιρυτιδικό, θρεπτικό, αναγεννητικό και ενυδατικό. Είναι πολύ αποτελεσματικό για αφαίρεση μακιγιάζ. Ιδιαίτερα κατάλληλο για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

INCI : Prunus persica

Λαμβάνεται από ψυχρή έκθλιψη του πυρήνα του καρπού της Ροδακινιάς.

Λεπτό ελαφρύ έλαιο, πλούσιο σε βιταμίνες A, C, E, K και Β και ιχνοστοιχεία ασβέστιο, χαλκό, σίδηρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, φωσφόρο, πρωτεΐνες και β-καροτένιο.

Έχει αντιοξειδωτικές, και αποτοξινωτικές ιδιότητες, χρησιμοποιείται για θρέψη στο δέρμα και προλαμβάνει τις ρυτίδες. Περιέχει ω-9 μονοακόρεστα κυρίως, αλλά και δι-ακόρεστα λιπαρά οξέα και έχει υψηλές αντιοξειδωτικές και συντηρητικές ιδιότητες. Δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες. έχει καλή διείσδυση και κάνει το δέρμα να δείχνει νεανικό, εύπλαστο και να διατηρεί την ελαστικότητα του. Αντιμετωπίζει ικανοποιητικά έκζεμα και ψωρίαση.

Δεν ενδείκνυται για λιπαρά δέρματα. Ιδιαίτερα κατάλληλο για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Αντιγηραντικό, αντιρυτιδικό, θρεπτικό, αναγεννητικό και ενυδατικό. Είναι πολύ αποτελεσματικό για αφαίρεση μακιγιάζ. Χρησιμοποιείται ως massage oil, σε body milks και lotions και σε lip balms.
Το έλαιο ροδάκινου απορροφάται από το δέρμα, αφήνοντας μια ελαφρά λιπαρή αίσθηση.

Λήψη

batch B1800080

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Λήψη (18.24k)

Related Products

Top