zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Βερυκοκέλαιο (Apricot kernel oil)

9,00 €
με ΦΠΑ

INCI : Prunus armeniaca

Πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, καθώς και βιταμίνες Α, C και Ε.

Έχει ενυδατικές, αντιερεθιστικές, αντιγηραντικές και αναζωογονητικές ιδιότητες, εξαιρετικά διεισδυτικό στην επιδερμίδα, ιδιαίτερα χρήσιμο για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Καταπραΰνει και ανακουφίζει από ερεθισμούς.

 

Μέγεθος
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
PayPal

INCI : Prunus armeniaca

Παρεμφερές με το αμυγδαλέλαιο, το βερυκο-κουκουτσέλαιο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και εμπεριέχει κυρίως ελαϊκό, αλλά και λινελαϊκό οξύ, καθώς και βιταμίνες Α, C και Ε.

Έχει ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες, γ’ αυτόν το λόγο χρησιμοποιείται για μασάζ προσώπου. Εξαιρετικά διεισδυτικό στην επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, δίνει λάμψη και ελαστικότητα. Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και ενδείκνυται για δερματικούς ερεθισμούς.

Μαλακτικό, θρεπτικό, αντιερεθιστικό, αντιφλογιστικό, αντιγηραντικό, αντιρυτιδικό, αντιοξειδωτικό, κατά της ακμής και κατά της ψωρίασης.

Κατάλληλο για ώριμο, ξηρό ή ευαίσθητο – ερεθισμένο, πρόωρα γηρασμένο δέρμα, καθώς και για ξηρά μαλλιά.

Related Products

Top