zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Έλαιο Μακαντάμια (Macadamia nut oil)

10,00 €

INCI : Macadamia Ternifolia Seed oil (and) Hydrogenated Vegetable oil

Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση και έχει αντιρυτιδική δράση.

Περιέχει βιταμίνες Α, Β, C και Ε και καταπολεμά τις ελυθερες ριζες.

Ανακουφίζει τα ξηρά και ευαίσθητα δέρματα και χαρίζει βελούδινη υφή.

Προστατεύει από την επικίνδυνη ακτινοβολία.

Χρήσεις: Προϊόντα περιποίησης προσώπου, body butters, lip balms, κρέμες σώματος, αντηλιακά, αντιγηραντικές κρέμες, προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

Το έλαιο macadamia είναι ένα πολύ σταθερό έλαιο, με διάρκεια ζωής έως και δύο ετών. To παλμιτελαϊκό και ελαϊκό οξύ που περιέχει, το καθιστούν την ιδανική επιλογή για το ώριμο και ξηρό δέρμα.

Οι φυτοστερόλες μειώνουν τον κνησμό και τη φλεγμονή. Το λινελαϊκό λιπαρό οξύ, το καθιστά ιδανικό για δέρματα που έχουν δυσκολία να συγκράτησουν την υγρασία.

Ένα από τα πολλά αντιοξειδωτικά που περιέχει το έλαιο macadamia, είναι το σκουαλένιο. Πρόκειται για ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του οξειδωτικού στρες, συμβάλλοντας στην πρόληψη των ρυτίδων, των κηλίδων γήρατος, στην επούλωση των ουλών και άλλων σημαδιών γήρανσης.

Η αντι-φλεγμονώδης δράση του ελαίου, απαλύνει, θρέφει σε βάθος και ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντας το λείο, απαλό, λαμπερό και υγιές.

Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση μετά το ξύρισμα.

Related Products

Top