zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Έλαιο Αγριοτριαντάφυλλου (Rose hip oil)

12,00 €

INCI: Rosa Moschata (Rose hip) seed oil

Έλαιο με ισχυρές αντιγηραντικές και αναπλαστικές ιδιότητες

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, C & Ε, λιπαρά οξέα και Β-καροτένιο

Έχει αντιοξειδωτική δράση και μειώνει σημάδια γήρανσης, ουλές και ραγάδες

Καταπολεμά τις ζημιές που προκαλεί ο ήλιος στο δέρμα (φωτογήρανση, πανάδες)

Βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας και ενισχύει την ελαστικότητα της

Δρα κατά της ακμής και απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας

Χρήσεις: Αντιγηραντικά προϊόντα περιποίησης, λευκαντικές κρέμες, προϊόντα κατά των ραγάδων και της ακμής, προϊόντα αναδόμησης της επιδερμίδας.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

Το Rose hip oil προέρχεται από την έκθλιψη των σπόρων μίας συγκεκριμένης ποικιλίας τριαντάφυλλου της  Rosa moschata.

Περιέχει βόριο, καπριλικό οξύ, κιτρικό οξυ,  μαγνήσιο και μηλικό οξύ τα οποία δρούν ευεργετικά στο δέρμα.

Λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης έχει την ιδιότητα να εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και να την αναζοωγονεί. Μειώνει τα σημάδια της γήρανσης, αναγεννεί τα κύτταρα του δέρματος και έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στα εγκαύματα και τις ραγάδες.

Η βιταμίνη C διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ η βιταμίνη Α βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Τα αντιοξειδωτικά και η βιταμίνη Α, σε συνδυασμό με τα λιπαρά οξέα του λαδιού,  βελτιώνουν τον τόνο του δέρματος, την υφή και καταπολεμούν τις δισχρωμίες.

Related Products

Top