zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Σησαμέλαιο (Sesame oil)

12,00 €

INCI: Sesamum indicum

Σχετικά παχύρρευστο έλαιο, με ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Συνήθως, χρησιμοποιείται σε μείγμα με άλλα φυτικά λάδια, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του. Πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Κ, φυτοστερόλες και ω-6 και ω-9 λιπαρά οξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Έχει ενυδατικές, μαλακτικές, καταπραϋντικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Προσφέρει στο δέρμα ήπια αντηλιακή προστασία, ρυθμίζει τη λιπαρότητά του, απαλύνει, ενυδατώνει και εισχωρεί στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, αναπλάθοντας κατεστραμμένα κύτταρα και συμβάλλοντας στην ελαστικότητα και σφριγηλότητά του.

Προλαμβάνει σημάδια πρόωρης γήρανσης, βοηθά στη σύσφιξη των πόρων του δέρματος, συμβάλλει στην αντιμετώπιση φλεγμονών και ερεθισμών. Ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα ξηρά, άτονα και αφυδατωμένα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, απαλύνει τους ερεθισμούς, βοηθά στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας και της πιτυρίδας, προστατεύει από την τριχόπτωση.

1000 ml

 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

Related Products

Top