zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Σησαμέλαιο (Sesame oil)

12,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Sesamum indicum

Σχετικά παχύρρευστο έλαιο, με ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Συνήθως, χρησιμοποιείται σε μείγμα με άλλα φυτικά λάδια, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του. Πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Κ, φυτοστερόλες και ω-6 και ω-9 λιπαρά οξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Έχει ενυδατικές, μαλακτικές, καταπραϋντικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Προσφέρει στο δέρμα ήπια αντηλιακή προστασία, ρυθμίζει τη λιπαρότητά του, απαλύνει, ενυδατώνει και εισχωρεί στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, αναπλάθοντας κατεστραμμένα κύτταρα και συμβάλλοντας στην ελαστικότητα και σφριγηλότητά του.

Προλαμβάνει σημάδια πρόωρης γήρανσης, βοηθά στη σύσφιξη των πόρων του δέρματος, συμβάλλει στην αντιμετώπιση φλεγμονών και ερεθισμών. Ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα ξηρά, άτονα και αφυδατωμένα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, απαλύνει τους ερεθισμούς, βοηθά στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας και της πιτυρίδας, προστατεύει από την τριχόπτωση.

1000 ml

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
PayPal

INCI: Sesamum indicum

Σχετικά παχύρρευστο έλαιο, με ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Συνήθως, χρησιμοποιείται σε μείγμα με άλλα φυτικά λάδια, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του. Πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Κ, φυτοστερόλες και ω-6 και ω-9 λιπαρά οξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Έχει ενυδατικές, μαλακτικές, καταπραϋντικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Προσφέρει στο δέρμα ήπια αντηλιακή προστασία, ρυθμίζει τη λιπαρότητά του, απαλύνει, ενυδατώνει και εισχωρεί στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, αναπλάθοντας κατεστραμμένα κύτταρα και συμβάλλοντας στην ελαστικότητα και σφριγηλότητά του.

Προλαμβάνει σημάδια πρόωρης γήρανσης, βοηθά στη σύσφιξη των πόρων του δέρματος, συμβάλλει στην αντιμετώπιση φλεγμονών και ερεθισμών (ακόμη και σοβαρών δερματικών παθήσεων, όπως ψωρίαση και έκζεμα) και απαλύνει τα εγκαύματα. Ιδανικό για ώριμες, ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες, ευεργετικό, όμως, και για τις λιπαρές και μικτές. Συστήνεται και για ντεμακιγιάζ.

Ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα ξηρά, άτονα και αφυδατωμένα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, απαλύνει τους ερεθισμούς, βοηθά στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας και της πιτυρίδας, προστατεύει από την τριχόπτωση, δυναμώνει την τρίχα σε βάθος και συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων τριχών, προστατεύει τα μαλλιά από την ηλιακή ακτινοβολία, χαρίζει λάμψη στα άτονα μαλλιά.

Related Products

Top