zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Αμυγδαλέλαιο Βρώσιμο

12,00 €

INCI : Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Ένα από τα γνωστότερα έλαια με εξαιρετικές μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, που χρησιμοποιείται ως λάδι μασάζ, για την περιποίηση του δέρματος (ιδιαίτερα του προσώπου και των ταλαιπωρημένων χεριών), των νυχιών και των μαλλιών, λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε βιταμίνες, β-σιτοστερόλη, πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Λεπτό έλαιο βάσης, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, εκτός του λιπαρού. Απορροφάται άριστα και έχει βαθιά διείσδυση.

Είναι βρώσιμο.

1000 ml

 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

Ιδανικό για το ξηρό δέρμα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Περιέχει πολύτιμα συστατικά που συμβάλουν στην ανάπλαση και αντιγήρανση της επιδερμίδας.

Χρησιμοποιείται ευρέως στην φροντίδα των μαλλιών και των νυχιών.

Χρήσεις:

Προϊόντα περιποίησης προσώπου, ματιών και μαλλιών.

Ιδανικό για lip balm, προϊόντα απομάκρυνσης make up και καθαρισμού προσώπου.

Related Products

Top