zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Έλαιο Καρύδας Virgin

9,00 €
με ΦΠΑ

INCI : Cocos Nucifera
Είναι λάδι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, ό,τι καλύτερο δηλαδή για την περιποίηση δέρματος και μαλλιών. Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία του χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό. Λάδι πλούσιο σε όλα τα κορεσμένα οξέα.  Το έλαιο καρύδας είναι εξαιρετικά μαλακτικό, διαλυτικό συστατικό, που χρησιμεύει ως βασική πρώτη ύλη στην παρασκευή σαπουνιών. Εμπεριέχεται ακόμη σε σαμπουάν, λοσιόν για μετά το ξύρισμα, κρέμες για μαλάξεις σώματος και, ως έκδοχο, σε πολλές προστατευτικές κρέμες

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

INCI : Cocos Nucifera

Είναι λάδι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, ό,τι καλύτερο δηλαδή για την περιποίηση δέρματος και μαλλιών. Δεν είναι τυχαίο ότι το ινδικό όνομα του κοκκοφοίνικα σημαίνει «το Δέντρο της Ζωής».
Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία του χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό. Λάδι πλούσιο σε όλα τα κορεσμένα οξέα και κυρίως λαουρικό και μυριστικό οξύ.

Στην κοσμετολογία, το λάδι καρύδας είναι πολύ γνωστό για την αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη E.

Χρησιμοποιείται για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, ακμής, αλωπεκίας και εκζεμάτων.
Εκτός του ότι κάνει πολύ καλό μαύρισμα, κρατώντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη, το παρθένο λάδι καρύδας, προστατεύει ήπια από τη βλαβερή UV ακτινοβολία.

Το έλαιο καρύδας είναι εξαιρετικά μαλακτικό, διαλυτικό συστατικό, που χρησιμεύει ως βασική πρώτη ύλη στην παρασκευή σαπουνιών, καθότι εξασφαλίζει ικανοποιητική απορρύπανση, σκληρότητα και πυκνό και πλούσιο αφρό. Συνίσταται η προσθήκη του μέχρι 30-35% της συνολικής ποσότητας των ελαίων, ώστε να μην αφαιρέσει από το δέρμα τα φυσική του λιπαρότητα, αφήνοντάς το ξηρό και ερεθισμένο.

Εμπεριέχεται ακόμη σε σαμπουάν, λοσιόν για μετά το ξύρισμα, κρέμες για μαλάξεις σώματος και, ως έκδοχο, σε πολλές προστατευτικές κρέμες.

Related Products

Top