zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Chia seed oil

10,00 €

INCI: Salvia hispanica

To Chia oil είναι σπουδαίο αντιφλεγμονώδες, αντιγηραντικό και στυπτικό έλαιο, πολύ πλούσιο σε ω-3 λιπαρά, εφαρμόζεται για αντιμετώπιση της ροδόχρους ακμής (Rosacea), αφαίρεση κηλίδων, ενισχύει την ανάπτυξη και τη λάμψη των μαλλιών και νυχιών και είναι συστατικό σε ενυδατικές κρέμες, eye serums και σαμπουάν.

Ενδείκνυται για ώριμο και ταλαιπωρημένο δέρμα. Εξαιρετικό για τοπική θεραπεία των ουλών, που είναι απόρροια ακμής.

60 ml

 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

INCI: Salvia hispanica

Οι σπόροι Chia προέρχονταν από το Μεξικό. Το λάδι έχει ένα χρυσωπό χρώμα. Έχει ελάχιστα ή και καθόλου άρωμα και μια ήπια, καθαρή γεύση.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται chia seed oil σε λιπαρό και επιρρεπές σε ακμή δέρμα, καθότι μπορεί να φράξει τους πόρους και να επιφέρει επιπλοκές και ασφυξιακό λιπαρό δέρμα. Ωστόσο, είναι εξαιρετικό για τοπική θεραπεία των ουλών, απόρροια ακμής. Το 60% του έλαιο chia αποτελείται από ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (a-Linolenic acid). Άλλες ενώσεις που εμπεριέχονται στο chia seed oil είναι vitamins B, Caffeic acid, Ασβέστιο, Carotenoids, Chlorogenic acid, Σίδηρος, Linoleic acid,  Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, ελαϊκό οξύ, πολυφαινόλες, Ψευδάργυρο.

Αντιφλεγμονώδες, αντιγηραντικό, στυπτικό, εφαρμόζεται για αντιμετώπιση της ροδόχρους ακμής (Rosacea), αφαίρεση κηλίδων, ενισχύει την ανάπτυξη και τη λάμψη των μαλλιών και νυχιών και είναι συστατικό σε ενυδατικές κρέμες, eye serums και σαμπουάν. ενδείκνυται για ώριμο και ταλαιπωρημένο δέρμα.

Related Products

Top