zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Λεκιθίνη σε σκόνη

7,00 €
με ΦΠΑ

Η λεκιθίνη σόγιας είναι φυσικό συστατικό και χρησιμοποιείται ως γαλακτοματοποιητής, πηκτικό σε τρόφιμα, σταθεροποιητικό μέσο και ως ήπιο συντηρητικό.

Μέγεθος
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
PayPal

Εκτός από ομογενοποιητής η λεκιθίνη είναι γνωστή και για την ενυδάτωση που προσφέρει στην επιδερμίδα, μιας και τα φωσπολιπίδια τα οποία περιέχονται στη λεκιθίνη δεσμεύουν την υγρασία που υπάρχει στη ατμόσφαιρα ενισχύοντας την ενυδατική δράση των καλλυντικών.

Είναι διεισδυτική συμπαρασύρωντας ότι ενεργά συστατικά βάλουμε στη κρέμα μας και είναι ιδανική για δέρματα θαμπά, κουρασμένα, ώριμα καθώς επίσης και για ευαίσθητα.

Ελαιοδιαλυτό

Ένας μέσος όρος ποσοστού χρήσης είναι 10 – 15ml ανά 500ml καλλυκτικού προϊόντος.

Εκτός από ομογενοποιητής η λεκιθίνη είναι γνωστή και για την ενυδάτωση που προσφέρει στην επιδερμίδα, μιας και τα φωσπολιπίδια τα οποία περιέχονται στη λεκιθίνη δεσμεύουν την υγρασία που υπάρχει στη ατμόσφαιρα ενισχύοντας την ενυδατική δράση των καλλυντικών.

Είναι διεισδυτική συμπαρασύρωντας ότι ενεργά συστατικά βάλουμε στη κρέμα μας και είναι ιδανική για δέρματα θαμπά, κουρασμένα, ώριμα καθώς επίσης και για ευαίσθητα.

Ελαιοδιαλυτό

Ένας μέσος όρος ποσοστού χρήσης είναι 10 – 15ml ανά 500ml καλλυκτικού προϊόντος.

Related Products

Top