zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Cetearyl Alcohol (cetyl stearyl alcohol pastilles or Lanette O OR)

3,50 €
με ΦΠΑ

INCI: Cetearyl Alcohol

Η αλκοόλη Cetearyl είναι ένα λευκό, κηρώδες συστατικό που παρασκευάζεται από ένα μίγμα λιπαρών αλκοολών που αποτελείται κυρίως από κετυλικές και στεαρυλικές αλκοόλες, οι οποίες απαντώνται σε φυτά, όπως το λάδι καρύδας και το φοινικέλαιο.

Χρησιμοποιείται ως σταθεροποιητής γαλακτώματος, παράγοντας αδιαφάνειας και επιφανειοδραστική ουσία αύξησης αφρού, καθώς επίσης και υδατικό και μη υδατικό παράγοντα αύξησης του ιξώδους.

Προσδίδει μαλακτική αίσθηση στο δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γαλακτώματα νερού σε έλαιο, γαλακτώματα ελαίου σε νερό και άνυδρες συνθέσεις.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Λειτουργεί ως μαλακτικό, γαλακτωματοποιητής, πυκνωτικό και μεταφορικό μέσο για άλλα συστατικά που περιέχονται σε ένα καλλυντικό διάλυμα.

Διατηρεί τα τμήματα λαδιού και νερού ενός γαλακτώματος από το διαχωρισμό, και δίνει στα προϊόντα καλή δυνατότητα επάλειψης.

Ως παράγοντας πάχυνσης και επιφανειοδραστικού, βοηθά στην αλλοίωση του ιξώδους και στην αύξηση της ικανότητας αφρισμού μη-υδατικών (δηλαδή λοσιόν) και υδατικών διαλυμάτων (δηλ. Σαμπουάν).

Συχνά παρερμηνεύεται ως «αλκοόλ» που σχετίζεται με αιθυλική ή αλκοολομετρική, οι οποίες μπορεί να είναι εξαιρετικά ξηραντικές στο δέρμα. Η αλήθεια, στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς το αντίθετο, καθώς η κετυλική αλκοόλη είναι γνωστή για την απαλότητα που προσφέρει σε δέρμα και μαλλιά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γαλακτώματα νερού-σε-λάδι, γαλακτώματα ελαίου σε νερό και άνυδρες συνθέσεις – κρέμα, λοσιόν, αλοιφή, βούτυρο σώματος.

Ελαιοδιαλυτό

Ποσοστό χρήσης: 2 – 5% με ανώτατο το 25%

Related Products

Top