zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Λεκιθίνη Υγρή

7,50 €
με ΦΠΑ

Η λεκιθίνη σόγιας είναι φυσικό συστατικό και χρησιμοποιείται ως γαλακτοματοποιητής, πηκτικό, σταθεροποιητικό μέσο και ως ήπιο συντηρητικό.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Εκτός από ομογενοποιητής η λεκιθίνη είναι γνωστή και για την ενυδάτωση που προσφέρει στην επιδερμίδα, μιας και τα φωσπολιπίδια τα οποία περιέχονται στη λεκιθίνη δεσμεύουν την υγρασία που υπάρχει στη ατμόσφαιρα ενισχύοντας την ενυδατική δράση των καλλυντικών.

Είναι διεισδυτική συμπαρασύρωντας  ότι ενεργά συστατικά βάλουμε στη κρέμα μας και είναι ιδανική για δέρματα θαμπά, κουρασμένα, ώριμα καθώς επίσης και για ευαίσθητα.

Υπάρχει και σε σκόνη, αλλά στην υγρή της μορφή ενσωματώνεται πιο εύκολα.

Ένας μέσος όρος ποσοστού χρήσης είναι 10 – 15ml ανά 500ml προϊόντος.

Related Products

Top