zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Tween 20

6,50 €
με ΦΠΑ

inci: Polysorbate 20

Χρησιμοποιείται ευρέως στη παρασκευή καλλυντικών, προκειμένου να μπορέσουν να αναμιχθούν μεταξύ τους υλικά με διαφορετική σύσταση, κυρίως έλαια με νερό.

  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν θέλετε να προσθέσετε αρωματικά ή αιθέρια έλαια σε κάποια άλλη βάση ή σε νερό για να δημιουργήσετε άρωμα χωρίς τη χρήση οινοπνεύματος (body mist).

Είναι ιδανικό για χρήση με αιθέρια και αρωματικά έλαια για πιο παχιά λάδια, όπως έλαια βάσης τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το Tween 80.

Ποσοστό χρήσης: 1 προς 1

1 μέρος αιθέριο η αρωματικό έλαιο σε 1 μέρος Tween 20

Weight 1 kg
Μέγεθος

1lt

Related Products

Top