zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Oliwax 100gr

5,00 €

INCI Name: Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables 

Το Oliwax® είναι ένας γαλακτωματοποιητής πολλαπλών χρήσεων που παράγεται από εξαιρετικά καθαρό ελαιόλαδο.

Είναι ένα ιδιαίτερα λιπόφιλο ενεργό μαλακτικό με εξαιρετική δερματολογική συμπεριφορά, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη σταθερότητα των γαλακτωμάτων ο / w και w / o καθώς και ανύδρων συστημάτων.

  • 100gr
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

Το Oliwax® προσδίδει πολύ ελαφριά επαφή και απαλή αίσθηση δέρματος τόσο στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών όσο και στα προϊόντα φροντίδας του δέρματος.

Παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες ενυδάτωσης και μοναδική υφή ακόμη και όταν χρησιμοποιείται σε χαμηλές δόσεις (1-3%).

Όταν χρησιμοποιείται ως παράγοντας περιποίησης μαλλιών, βελτιώνει τόσο το μεταξένιο δέρμα όσο και τη συνολική διαχειρισιμότητα των μαλλιών.

Το Oliwax® εγκρίνεται από την COSMOS.

Ποσοστό χρήσης:

  • 2 – 5% σε γαλακτώματα,
  • 1-5% σε προϊόντα μακιγιάζ ως παράγοντα μαλακτικότητας και παράγοντας πήξεως λαδιού,
  • 1-5% στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών ως παράγοντας περιποίησης,
  • 1-4 % σε γαλακτώματα w / o ως σταθεροποιητικό παράγοντα,
  • 1 – 3% σε γαλακτώματα o / w ως μαλακτικό παράγοντα ενυδάτωσης και σταθεροποίησης
  • 1-3% σε αντηλιακά για σταθεροποίηση ιξώδους

ΕΛΑΙΟΔΙΑΛΥΤΟ

Related Products

Top