zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Stearic Alcohol (Stearyl Alcohol) 1kg

5,50 €

Η αλκοόλη στεαρυλίου είναι μια καθαρή και φυσική λιπαρή αλκοόλη από το λιπαρό οξύ του ελαίου καρύδας και λειτουργεί σαν συν-γαλακτωματοποιητής.

Είναι πολύ ενυδατική για το δέρμα, καθώς βοηθά να κλειδώσουν τα φυσικά επίπεδα υγρασίας του δέρματος και προσδίδει μια  απαλή αίσθηση τόσο στο προϊόν όσο και στο δέρμα.

 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

Η στεαρυλική αλκοόλη συνήθως χρησιμοποιείται ως φυσικό πυκνωτικό μέσο, το οποίο βελτιώνει τη σταθερότητα του γαλακτώματος ώστε να λειτουργήσει ως συν γαλακτωματοποιητής και είναι συμβατό με σχεδόν όλα τα κοινά καλλυντικά συστατικά.

Όταν το Stearyl Alcohol χρησιμοποιείται ως πυκνωτικό μέσο στη συνταγή σας, σε αντίθεση με άλλες επιλογές φυσικού παχυντή, προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, επειδή δεν επηρεάζει το pH του συστήματος ή προσθέτει θιξοτροπική συμπεριφορά.

Μια εξαιρετική επιλογή για πιο πράσινες φόρμουλες.

Ελαιοδιαλυτό

Ποσοστό Χρήσης: 1-3% στην ελαιώδη φάση

Related Products

Top