zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Tween 80

6,50 €

inci: Polysorbate 80

Το πολυσορβικό 80 προέρχεται από πολυαιθοξυλιωμένη σορβιτάνη και ελαϊκό οξύ.

Χρησιμοποιείται στη παρασκευή καλλυντικών, προκειμένου να μπορέσουν να αναμιχθούν μεταξύ τους υλικά με διαφορετική σύσταση – κυρίως έλαια με νερό – χωρίς τη χρήση αλκοόλ.

 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

Το Polysorbate 80 είναι ένα μη ιονικό επιφανειοδραστικό και ένας γαλακτωματοποιητής που χρησιμοποιείται συχνά σε τρόφιμα και καλλυντικά και προέρχεται από την επεξεργασία του ελαϊκού οξέως το οποίο είναι συστατικό του ελαιόλαδου.

Το Polysorbate 80 είναι ιδανικό για χρήση με έλαια βάσης.

Ιδιαίτερα χρήσιμο εάν θέλετε να προσθέσετε έλαια βάσης σε κάποιο καλλυντικό, όπως σε σαμπουάν.

Ποσοστό χρήσης: 2 προς 1 και ανακατεύουμε καλά.

(1 μέρος ελαίου – 2 μέρη Τween 80)

Μέγεθος: 1 lt

Related Products

Top