zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Κερί μέλισσας

12,50 €

Το κερί παράγεται από τις νεαρές εργάτριες μέλισσες και χρησιμοποιείται για την κατασκευή κηρηθρών, έπειτα από ζύμωση με εκκρίσεις των σιελογόνων αδένων και το αρχικό του χρώμα είναι λευκό.

Το κίτρινο χρώμα οφείλεται στα καροτενοειδή που περιέχει η γύρη.

Χρησιμοποιείται ευρέως για την κατασκευή καλλυντικών.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

Μπορεί να προστεθεί σε μία ευρεία σειρά καλλυντικών όπως σαπούνια, balms, lotion bars, lip balms, κεριά και βάσεις αρωμάτων.

Το σημείο βρασμού του είναι γύρω στους 65 βαθμούς Κελσίου και δεν θα πρέπει να ξεπερνά τους 85.

Το κερί της μέλισσας έχει θαυματουργές ιδιότητες:

  • Αντισηπτικό
  • Αντιφλεγμονώδες
  • Μαλακτικό, ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες.
  • Επουλωτικό, σε θεραπευτικές κρέμες, γιατί δημιουργεί ένα φιλμ πάνω στην επιδερμίδα όπου επιτρέπει στα συστατικά της κρέμας να δράσουν.

Ποσοστό χρήσης: 1 μέρος κερί – 5 μέρη έλαιο.

Μπορεί να δεχτεί μέχρι και 10% νερό (ζεστό) με πολλή καλή ανάδευση για να το απορροφήσει.

Related Products

Top