zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Kερί Καρναούμπα

25,00 €
με ΦΠΑ

Είναι ένα κερί φυτικής προέλευσης το οποίο προέρχεται από τα φύλλα του φοίνικα Carnauba.

Χρησιμοποιείται ευρέως σε φάρμακα και ζαχαρωτά καθώς και για αδιαβροχοποίηση στα βιομηχανικά βερνίκια.

Πολύ διαδεδομένη είναι η χρήση του κεριού στα καλλυντικά και σε προϊόντα μακιγιάζ όπως σε κραγιόν, lip gloss, concealer και μάσκαρα.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
PayPal

Το κερί καρνάουμπα λόγω του ότι αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες και λόγω των υποαλλεργικών και μαλακτικών του ιδιότήτων, καθώς και της λάμψης του, χρησιμοποιείται ως συστατικό σε πολλές συνταγές καλλυντικών, όπου χρησιμοποιείται για να πυκνώσει κραγιόν, eyeliner, μάσκαρα, σκιές ματιών και άλλα προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος.

Το κερί carnauba λιώνει στους 82-86ο C, ένα σημείο τήξης ιδιαίτερα υψηλό για φυσικό κερί.

Χρησιμοποιήστε το μαζί με κερί μέλισσας για να μπορέσετε να το δουλέψετε πιο εύκολα. Χρησιμοποιήστε το σε ποσοστό 0,5-1,0% σε συνδυασμό με άλλα κεριά η βούτυρα εάν θέλετε να έχουν μια μαλακή προς μεσαία σύσταση.

Είναι ελαιοδιαλυτό.

Related Products

Top