zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Kερί Καρναούμπα σε σκόνη

19,00 €
με ΦΠΑ

Είναι ένα κερί φυτικής προέλευσης το οποίο προέρχεται από τα φύλλα του φοίνικα Carnauba και είναι σε σκόνη.

Χρησιμοποιείται ευρέως σε φάρμακα και ζαχαρωτά καθώς και για αδιαβροχοποίηση στα βιομηχανικά βερνίκια.

Πολύ διαδεδομένη είναι η χρήση του κεριού στα καλλυντικά και σε προϊόντα μακιγιάζ όπως σε κραγιόν, lip gloss, concealer και μάσκαρα.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Το κερί καρνάουμπα λόγω του ότι αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες και λόγω των υποαλλεργικών και μαλακτικών του ιδιότήτων, καθώς και της λάμψης του, χρησιμοποιείται ως συστατικό σε πολλές συνταγές καλλυντικών, όπου χρησιμοποιείται για να πυκνώσει κραγιόν, eyeliner, μάσκαρα, σκιές ματιών και άλλα προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος.

Το κερί carnauba λιώνει στους 82-86ο C, ένα σημείο τήξης ιδιαίτερα υψηλό για φυσικό κερί.

Χρησιμοποιήστε το μαζί με κερί μέλισσας για να μπορέσετε να το δουλέψετε πιο εύκολα. Χρησιμοποιήστε το σε ποσοστό 0,5-1,0% σε συνδυασμό με άλλα κεριά η βούτυρα εάν θέλετε να έχουν μια μαλακή προς μεσαία σύσταση.

Είναι ελαιοδιαλυτό.

Related Products

Top