zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

SAFIC’ Care T SP 50gr

5,50 €

inci name: sodium polyacrylate

Πολυακρυλικό νάτριο το οποίο χρησιμοποιείται ως πηκτικός παράγοντας, για την δημιουργία καλλυντικών σκευασμάτων χωρίς την χρήση θέρμανσης.

  • 50gr
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

Είναι λευκή σκόνη η οποία διασπείρεται στο νερό σε θερμοκρασία δωματίου και το πήζει, ενσωματώνει έως και 20% έλαια.

Με αυτό το υλικό μπορούμε να φτιάξουμε:

  • Κρέμα προσώπου
  • Γαλάκτωμα σώματος
  • Κρέμα ματιών
  • Σέρουμ

Καθώς επίσης να “σώσουμε” προϊόν το οποίο μας βγήκε πολύ ρευστό.

Υδατοδιαλυτό

Ποσοστό Χρήσης: 0.1-2%

Related Products

Top