zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Κόμμι Γκουάρ (Guar Gum)

6,00 €
με ΦΠΑ

INCI: Cyamopis tetragonolobus.

Το κόμμι γκουάρ, που ονομάζεται επίσης guaran, είναι μια ουσία φτιαγμένη από φασόλια guar και έχει ιδιότητες πύκνωσης και σταθεροποίησης χρήσιμες σε διάφορες βιομηχανίες.

Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για την ομογενοποίηση των συστατικών τους και για την αύξηση της “πυκνότητας” τους.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Το κόμμι γκουάρ είναι ένας πολυσακχαρίτης που δρα ως παχυντής, γαλακτωματοποιητής και σταθεροποιητής σε καλλυντικά σκευάσματα.

Έχει 8 φορές την ισχύ πυκνότητος του άμυλου καλαμποκιού. Απαιτείται μόνο μια μικρή ποσότητα για την αύξηση του ιξώδους ενός προϊόντος.

Μπορεί να προστεθεί σε δροσερό ή ζεστό νερό προσθέτοντας αργά μικρές ποσότητες στο νερό.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του, σε σύγκριση με άλλα πυκνωτικά, είναι ότι το κόμμι γκουάρ δεν απαιτεί θερμότητα για να πυκνώσει ένα υδατικό διάλυμα.

Χρήσεις:

  • Σε σαπούνια για να βοηθήσει στην επίτευξη καλύτερων γαλακτωμάτων και ως παράγοντα λεύκανσης
  •  Σε κρέμες και γαλακτώματα σαν πυκνωτικό και σταθεροποιητικό.
  •  Σε σαμπουάν, κοντίσιονερ και υγρό σαπούνι για την αύξηση του ιξώδους και για να επιτρέψει την εναιώρηση στερεών σωματιδίων στο προϊόν.
  • Επίσης σε φυσικές οδοντόκρεμες.

Ποσοστό χρήσης: 0.5 – 2%

Related Products

Top