zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Κιτρικό οξύ (Citric Acid)

4,50 €
με ΦΠΑ

Το κιτρικό οξύ είναι ασθενές οργανικό τρικαρβοξυλικό οξύ.

Είναι πολύ διαδεδομένο στο φυτικό βασίλειο, κυρίως στα λεμόνια και τα άλλα εσπεριδοειδή, το ακτινίδιο, τις φράουλες και πολλά άλλα φρούτα.

Το κιτρικό οξύ είναι ρυθμιστής του ρΗ, μειώνει το ρΗ των καλλυντικών παρασκευασμάτων.

Και είναι απαραίτητο συστατικό για να φτιάξετε αφρίζοντα προϊόντα μπάνιου.

Στο σπίτι, είναι πολύ χρήσιμο γιατί διαλύει τα άλατα και είναι οικολογικό.

1 Kg

  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Related Products

Top