zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Geogard 221

4,00 €
με ΦΠΑ

INCI Name: Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol

Είναι ένα συνθετικό συντηρητικό εγκεκριμένο από τον ΕCOCERT για καλλυντική χρήση.

Ιδανικό για καλλυντικές κρέμες, λοσιόν και υγρά σαπούνια, σαμπουάν.

Μέγεθος
  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Το συντηρητικό Geogard® 221 είναι πλήρως συμβατό με μια μεγάλη ποικιλία συνθέσεων καθώς και τους περισσότερους τύπους κατιονικών, μη ιονικών και ανιονικών συστημάτων.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά σε ένα ευρύ φάσμα pH από 2 έως 7 και μπορεί να προστεθεί τόσο σε θερμοκρασία δωματίου όσο και σε αυξημένες θερμοκρασίες.

Η βελτιωμένη συμβατότητα επιτρέπει την προσθήκη Geogard® 221 σχεδόν οπουδήποτε στη διαδικασία κατασκευής.

Επιτρέπεται από την Ecocert ως συνθετικό συντηρητικό σε οικολογικά και βιολογικά πιστοποιημένα καλλυντικά.

Δοσολογία: έως 1,1% στο τελικό προϊόν

Related Products

Top