zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Phenoxetol

4,00 €

inci: Phenoxyethanol

To Phenoxyethanol (phenoxetol) είναι ένα διαυγές, άχρωμο υγρό με πολύ ελαφρά οσμή και χρησιμοποιείται ως συντηρητικό στα καλλυντικά προϊόντα και επίσης ως σταθεροποιητής στα αρώματα και τα σαπούνια.

Μέγεθος
 

Ασφαλείς Πληρωμές

 

Άμεση Αποστολή και Παράδοση

 

Δικαίωμα Επιστροφής

PayPal

inci: Phenoxyethanol

To Phenoxyethanol (phenoxetol) είναι ένα διαυγές, άχρωμο υγρό με πολύ ελαφρά οσμή και χρησιμοποιείται ως συντηρητικό στα καλλυντικά προϊόντα και επίσης ως σταθεροποιητής στα αρώματα και τα σαπούνια.

Related Products

Top