zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Hydrolite® 5

12,00 €
με ΦΠΑ

INCI Name: Pentylene Glycol

Το Hydrolite® 5 είναι μια πεντυλενογλυκόλη που χρησιμοποιείται ως ένα πολυλειτουργικό καλλυντικό συστατικό όπως ένας σταθεροποιητής γαλακτώματος, ένας διαλύτης και ένα αντιμικροβιακό φάρμακο ευρέος φάσματος.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
PayPal

Το Hydrolite® 5 είναι ένα πολυλειτουργικό καλλυντικό συστατικό για τη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών.

Δίνει ενυδάτωση στο δέρμα μειώνοντας το μέγεθος του σωματιδίου του γαλακτώματος, το οποίο βοηθά στην επίτευξη καλύτερης σταθερότητας και βελτιώνει τη σύνθεση.

Σαν συντηρητικό λειτουργεί συνεργιστικά με άλλα συντηρητικά για να ενισχύσει τη βιοδιαθεσιμότητα των καλλυντικών δραστικών ουσιών καθώς επίσης βελτιώνει την αντοχή στο νερό των αντιηλιακών σκευασμάτων.

Δοσολογία: 1-5% σε έτοιμο προϊόν

Related Products

Top