zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Δεντρολίβανο Εκχύλισμα

12,00 €
με ΦΠΑ

Το εκχύλισμα Δενδρολίβανου προέρχεται από την επεξεργασία του φυτού Rosemarinus officinalis.

Έχει πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται ως φυσικό συντηρητικό για τα καλλυντικά.

  • Ασφαλείς Πληρωμές Ασφαλείς Πληρωμές
  • Άμεση Αποστολή και Παράδοση Άμεση Αποστολή και Παράδοση
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής
PayPal

Το εκχύλισμα δεντρολίβανου έχει πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται ως φυσικό συντηρητικό για τα καλλυντικά.

Συνδυάζεται πολύ καλά με όλα τα φυσικά έλαια και τα καλλυντικά βούτυρα.

Το εκχύλισμα δεντρολίβανου είναι αντιοξειδωτικό και όχι αντιβακτηριακό και διατηρεί τα καλλυντικά 3-6 μήνες.

Το εκχύλισμα δεντρολίβανου καταπολεμά επίσης την κυτταρίτιδα.

Έχει ισχυρή δράση κατά της φλεγμονής, αποτελώντας έτσι μια εξαιρετική επιλογή για την αντιμετώπιση μυϊκών προβλημάτων, τη βελτίωση της κυκλοφορίας, την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών, την ενίσχυση των ωφελειών του μασάζ και άλλα.

Λειτουργεί επίσης ως φυσικό τονωτικό του δέρματος, ιδανικό για τη διατήρηση της ελαστικότητας και την πρόληψη της χαλάρωσης.

Ελαιοδιαλυτό

Ποσοστό χρήσης: Έως 1% σε έτοιμο προϊόν

Related Products

Top